“کاری مرغ و سیب زمینی”، غذایی لذیذ برای خاص پسندان


کاری مرغ و سیب زمینی غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که می تواند به خوبی مورد توجه سخت پسندان قرار بگیرد.

به گزارش وقت صبح، کاری مرغ و سیب زمینی غذایی لذیذ و خوشمزه است که می توانید در مدت کوتاهی آن را درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم

۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

۲ قاشق غذاخوری به علاوه ۱ قاشق چایخوری سرکه قرمز

۱ قاشق غذاخوری آرد ساده

۱ قاشق غذاخوری پوره گوجه فرنگی

۲ قاشق چایخوری گرم ادویه ماسالا (در همه سوپرمارکتها و عطاری ها پیدا می شود)

یک تکه زنجبیل حدودا ۳ سانتی‌متری، پوست گرفته و قطعه قطعه شده

۲ حبه سیر، نصف شده

نمک و پودر فلفل سیاه

۴۵۰ گرم سیب زمینی ، تکه‌های ۱.۵ سانتی‌متری

۱ کیلوگرم ران مرغ، پوست گرفته

۱۵۰ گرم بیبی اسفناج(اسفناج برگ کوچک)

۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده، به علاوه مقداری برای تزیین

طرز تهیه غذا با مرغ و سیب زمینی

سیب زمینی‌ها را با عصاره آن‌ها، ۲ قاشق غذاخوری سرکه، آرد، رب گوجه فرنگی، ۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا، زنجبیل، سیر، نصف قاشق چایخوری نمک و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل را در مخلوط کن بریزید. آن را پوره کنید. کناری بگذارید.

سیب زمینی‌ها را در کف یک آرام‌پز ۸-۷ لیتری بچینید. روی مرغ‌ها ۱ قاشق چایخوری گرم ماسالا، ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و ۴/۱ قاشق چایخوری فلفل بزنید و روی سیب زمینی‌ها بچینید. سس را روی مرغ بریزید. روی حرارت زیاد به مدت ۳ و نیم تا ۴ ساعت یا حرارت کم به مدت ۶ تا ۷ ساعت بپزید.

درب آرام‌پز را بردارید و بیبی اسفناج را اضافه کرده و ۱ دقیقه هم بزنید تا نرم شود. اجازه دهید کاری به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بدون درب بماند تا سس غلیظ شود. ۱ قاشق چایخوری باقی مانده سرکه و گشنیز خرد شده را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید. با گشنیز، نان، چاتنی و ماست یونانی سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید